Ndjehuni të sigurtë me Enter American Albania

Kompania ENTER – AMERICAN Shpk , eshte krijuar ne vitin 2004.
Kjo kompani merret me Import – Export dhe bashkepunon me kompani te njohura ne tregun e SHBA – se dhe Evropes si dhe eshte e vecante dhe dallohet per cilesine dhe sigurine e artikujve qe tregeton.
Kompania jone ka hedhur ne tregun Shqiptar me shume se 130 lloje te ndryshme Shkalle dhe Skela me material Alumini , Hekuri dhe Fiberglass (Fiber xhami). Te gjitha produktet qe kjo kompani tregeton jane brenda standarteve Evropiane dhe jane te çertifikuara me ISO 9002 per cilesine e tyre dhe me çertifikatat EN 131 ( Çertificate Evropiane ) dhe GS & TUV ( Çertificate Gjermane ) per sigurine absolute te artikujve qe ka ne treg.
Kompania jone, jo vetem qe tregeton shkalle edhe skela me cilesi dhe siguri te larte, por gjithmone vjen ne tregun shqiptar me artikuj dhe modele te reja, shume te sigurt dhe cilesor.
Na vizitoni ne adresen tone: Rruga DON BOSKO # 130/4 , Tirane.

null

Cilësi

null

Siguri

null

Shumëllojshmëri