ENTER AMERICAN ALBANIA

Sepse cilësia dhe siguria janë detajet që na diferencojnë.

Kompania  ENTER – AMERICAN  Shpk , e krijuar ne vitin 2004, merret me Import – Export dhe bashkepunon me kompani te njohura ne tregun e SHBA, Evropes si dhe eshte e vecante dhe dallohet per cilesine dhe sigurine e artikujve qe tregeton.
Kompania jone ka hedhur ne tregun Shqiptar me shume se 130 lloje shkalle dhe skela te materialeve te ndryshme.

Çfarë sjellim tek ju

Produkte
cilësore

Menaxhim projektesh

Produkte të çertifikuara

Shkallë Rezine (Fiberglass)

Produktet tona

Shkallë

Skela

Lista e produkteve

SHKALLË ALUMINI

  • Përdorim shtëpiak
  • Model fizarmonikë
  • Tre elementë
  • Me shina

SHKALLË ALUMINI

  • Familiare
  • Me shina

SHKALLË ALUMINI

  • Familiare
  • Profesionale
  • Me shina
  • Me tre elementë

SHKALLË ALUMINI

  • Profesionale
  • Portative
  • Lëvizëse